1. Strona główna
  2. Blog
  3. Свято наближається! Різдвяна вантажівка Coca-Cola рушає до Польщі.
obrazek wpisu

Свято наближається! Різдвяна вантажівка Coca-Cola рушає до Польщі.

obrazek autora

23.11.2022

Coca-Cola запускає чергову різдвяну акцію зі знаменитими вантажівками. В цей раз під гаслом «Магія Різдва завжди знаходить шлях». Компанія оголосила цьогорічний маршрут – вантажівки відвідають десять польських міст.

Вантажівки Coca-Cola стали невідємним символом Різдва сьогодення. Спочатку ми побачимо їх в рекламі, а потім і в польських містах! Наразі відомо, що фури проїдуться десятьма містами Польщі.

У містах, які відвідає Різдвяна вантажівка, буде організована спеціальна зона з ялинковими прикрасами та продукцією компанії.

Коли різдвяна вантажівка Coca-Cola відвідає твоє місто?

  • Плоцьк – 1 грудня
  • Бидгощ – 2 грудня
  • Гданськ – 3 грудня
  • Рибнік – 9 грудня
  • Краків – 10 грудня
  • Кельце – 11 грудня
  • Лодзь – 16 грудня
  • Познань – 17 грудня
  • Острув-Велкопольський – 18 грудня

Останній, десятий, буде визначено в результаті голосування в додатку Coca-Cola.

Різдвяна вантажівка Coca-Cola вже в дорозі! Фото - facebook.com/cocacolapoland/
Різдвяна вантажівка Coca-Cola вже в дорозі! Фото – facebook.com/cocacolapoland/

Щоб проголосувати за додаткове місто, потрібно набрати 100 балів, зігравши в одну з ігор у мобільному додатку Coca-Cola, а потім вибрати місто, за яке ви хочете проголосувати. Протягом конкурсного періоду можна віддати максимум 5 голосів.

Як повідомляє компанія у своєму профілі у Facebook, у конкурсі виграє те місто, яке першим набере 50 тис. голосів або до 28 листопада на 10:00 набере найбільшу кількість голосів.

Цьогорічний різдвяний тур включає Парад Санта-Клаусів, запланований на 4 грудня у Гданську. Бренд співпрацюватиме з Santas on Motorbikes (благодійна різдвяна акція, що проводиться в Трай-Сіті з 2003 року) і разом з ними збиратиме гроші для допомоги нужденним.

Що ви не знали про різдвяні вантажівки Coca-Cola

Кожна з легендарних червоних вантажівок має довжину майже 18,5 метрів, висоту понад 4 метри, під капотом двигун потужністю мінімум 450 кінських сил, а всередині 16-ступінчасту коробку передач (8 передач плюс половина). Для підготовки кожної вантажівки ми використали: 160 метрів світлодіодного освітлення з понад 6 тис точки освітлення та 145 квадратних метрів червоної фольги, повідомляє прес-служба Coca-Cola.

Величезні вантажівки Coca-Cola зображені у відомій рекламі, освітлюючи пейзаж і приносячи Різдво в кожне місто, яке вони зустрічають. Проте, окрім вантажівок, усі чудово знають фонову музику. У Польщі Freightliners супроводжує голос Анни Шармах, яка співає пісню під назвою «Все ближче до Різдва», що є польською версією «Чудовий сон/Свята наближаються».

Цікаво, що реклама з цією піснею майже повністю зникла після 2001 року, коли Coca-Cola змінила рекламну стратегію. Однак після численних телефонних дзвінків глядачів, які стверджували, що освітлені вантажівки та характерна пісня сповіщають про свята, реклама знову з’явилася на телебаченні.