Karty lojalnościowe w „Mojej Gazetce”

Aplikacja "Moja Gazetka" wprowadza nową funkcję: karty lojalnościowe. Od teraz użytkownicy mogą wprowadzać do swojego urządzenia karty z większości najpopularniejszych programów lojalnościowych i rabatowych w Polsce.

Kamil Szypuła

Dzięki wprowadzeniu opcji kart lojalnościowych i rabatowych "Moja Gazetka" staje się jeszcze bardziej przyjazną aplikacją dla fanów zniżek i promocji. Użytkownik może zeskanować dowolną z posiadanych kart (dotyczy sklepów w Polsce) i zapisać ją na swoim koncie przypisanym do aplikacji "Moja Gazetka". Dzięki temu nie musi już nosić ze sobą w portfelu żadnych dodatkowych plastikowych kart czy instalować dodatkowych aplikacji.

Zapis kart w aplikacji "Moja Gazetka" jest całkowicie bezpieczne ponieważ karty są przechowywane na prywatnym koncie użytkownika (np. w przypadku Androida jest to konto Google).

Klient dowolnego sklepu w trakcie prośby sprzedawcy o pokazanie karty lojalnościowej może zaprezentować mu kod z aplikacji "Moja Gazetka". który jest tak samo honorowany jak tradycyjne rozwiązania.

Masz sugestie lub pytania?

Napisz do nas: [email protected]

Chcesz nawiązać współpracę?