1. Strona główna
  2. Blog
  3. Хороша термокружка: яку вибрати, на що звернути увагу?
obrazek wpisu

Хороша термокружка: яку вибрати, на що звернути увагу?

obrazek autora

17.12.2022

Купівля термокружки – це перший крок до економії на каві, купленої в кав’ярні. Термокружка набагато зручніше термоса, завдяки ній можна взяти улюблену каву в університет, на роботу або на прогулянку. Ніщо так не покращує настрій восени і взимку, як ковток гарячого напою. Хороша термокружка: як вибрати і на що звернути увагу при покупці?

Визначення термокружки широке. Так називають як термоси хорошої якості, які довго зберігають температуру, так і маленькі стаканчики з пластиковою кришкою. Хоча обидві ємності зберігають свою температуру довше, ніж звичайна чашка, між ними є значні відмінності. Отже, якою має бути хороша термокружка?

Хороша термокружка – яка вона?

Перш за все, зверніть увагу на те, як довго термокружка зберігає тепло. Розумним мінімумом є можливість зберігати напій гарячим протягом 8 годин. Така термокружка дозволить насолоджуватися теплим напоєм цілий день.

Хороша термокружка з гарячим напоєм залишається прохолодною, коли вона повністю закрита. Якщо будь-який з її компонентів стає гарячим, це означає, що конструкція чашки не дуже добре ізолює напій. Найчастіше таким термомістком є ​​ковпак або кришка. Пам’ятайте також, що ви можете підвищити ефективність термокружки, підігрівши її гарячою водою перед наливанням гарячого напою.

Хороша термокружка – герметична

Майже кожен виробник термокружок гарантує повну герметичність своєї продукції. Однак практика показує, що у багатьох моделей з цим виникають великі проблеми. Тож не ризикуйте залити цінні речі у сумці чи рюкзаку та обирайте перевірену термокружку. Відгуки користувачів про популярні чашки можна знайти на сайті Ceneo.pl.

Хоча герметичність чашки важко перевірити з першого погляду, є багато ознак, які вказують на можливість протикання. Наприклад, з чашками без гумових ущільнювачів обов’язково виникнуть проблеми з протіканням. Друга пастка – закриття чашки пластиковою засувкою. Якісна термокружка повинна мати заслінку з гумовими ущільнювачами або герметичний клапан, який відкривається за допомогою кнопки. Переконайтеся, що ваша модель має замок, щоб запобігти випадковому відкриттю мундштука.

Ємність термокружки

Розмір термокружки слід підбирати під конкретне застосування. У повсякденному використанні найбільш зручні чашки ємністю приблизно 300-400 мл. Вони мають невеликі розміри, тому їх легко можна заховати в рюкзак, сумку або автотримач. Невеликий розмір також означає малу вагу. Носити важкий кухоль цілий день може бути незручно.

Але якщо ви маєте намір займатися фізичною активністю, поїхати в гори або піти в похід, подумайте про покупку термокружки більшого розміру. Моделі місткістю 600-800 мл є хорошим компромісом між ємністю та габаритами. Трекінгові термочашки оснащені ручкою, що дозволяє кріпити їх за допомогою карабіна до рюкзака або пояса. Більшу кількість напоїв, наприклад, для кількох осіб, слід носити в термосах із кухлем. Вони більш зручні і практичні.

Хороша термокружка: як вибрати – тепер це не складно! Також дізнайтеся секрети, як купити якісний одяг в цій статті.