1. Strona główna
  2. Blog
  3. Подарунки до Дня святого Валентина. Топ-10 цікавих ідей.
obrazek wpisu

Подарунки до Дня святого Валентина. Топ-10 цікавих ідей.

obrazek autora

04.02.2023

День святого Валентина – це гарна можливість провести час разом і здивувати кохану людину подарунком. Які подарунки до Дня святого Валентина вибрати?

В цей день хочеться порадувати кохану людину чимось особливим, але не всі вміють вибирати подарунки. Тому ми підготували для вас 10 найкращих ідей. Тепер не буде проблеми обрати подарунки до Дня святого Валентина для неї та для нього. А про історію самого свята ми писали в цій статті.

Романтичні вірші до Дня святого Валентина

Один із способів відсвяткувати День святого Валентина – надіслати коханій людині побажання. Це можна зробити за допомогою вітальної листівки або листа. Все більше побажань надсилається через Інтернет. Представляємо романтичні вірші відомих українських письменників.

Мені ти приснилась давно,
ввійшла ти у думи мої.
Я море люблю, бо воно
нагадує очі твої.

Розкрив я до сонця вікно
й дивлюсь крізь проміння рої…
Я небо люблю, бо воно
нагадує очі твої.

І радісні квіти весни,
коли у садах солов’ї,
люблю я фіалки — вони
нагадують очі твої.

(Володимир Сосюра)

****************************************

Не знаю, чи побачу Вас, чи ні.
А може, власне, і не в тому справа.
А головне, що десь вдалечині
є хтось такий, як невтоленна спрага.

Я не покличу щастя не моє.
Луна луни туди не долітає.
Я думаю про Вас. Я знаю, що Ви є.
Моя душа й від цього вже світає.

(Ліна Костенко)

Подарунки до Дня святого Валентина – топ-10 ідей

Звичайно, ідеї подарунків на День святого Валентина для жінок відрізнятимуться від ідей подарунків на День святого Валентина для чоловіків. У статті ми зібрали ідеї подарунків для Неї та для Нього. Романтична вечеря на День святого Валентина

1. Романтична вечеря на День святого Валентина

Тут немає нічого дивного. Найпопулярніший подарунок – це час, проведений з коханою людиною. Це може бути і похід на вечерю в ресторан. А можна організувати особливу вечерю у себе вдома. Для створення романтичного настрою достатньо кількох свічок, спокійної фонової музики, смачної їжі та квітів. Щоб насолодитися смачною вечерею вдома, не обов’язково бути шеф-кухарем, їжу можна замовити з доставкою.

2. Квіти – обов’язковий подарунок для неї

Важко уявити День Святого Валентина без квітів. Звісно, ​​найпопулярнішими в цей день є червоні троянди. Але варто зазначити, що тільки ви знаєте, які квіти любить ваша половинка найбільше. Якщо улюблені квіти вашої дружини чи дівчини — жовті соняшники, не варто радувати її в День святого Валентина букетом троянд.

Червоні троянди та шоколад - завжди актуальні до Дня закоханих. Фото - bestflowers.com.ua
Червоні троянди та шоколад – завжди актуальні до Дня закоханих. Фото – bestflowers.com.ua

3. Ювелірні прикраси до Дня Святого Валентина для неї та для нього

Ювелірні вироби – це бестселер у День святого Валентина. Дорогоцінні вироби – досить широка категорія. Чоловіки, купуючи подарунок на День святого Валентина для своєї дружини чи дівчини, можуть вибрати з асортименту кольє, каблучки та браслети. Великою популярністю користуються шарми, тобто підвіски на браслет або ланцюжок.
Дами також з легкістю знайдуть подарунок на День Святого Валентина для свого коханого. Чоловіки також часто носять ланцюжки, чоловічі браслети і навіть каблучки з печатками. Модним доповненням чоловічого вбрання є шкіряні браслети. Якщо ж ваш хлопець любить елегантний стиль і часто носить костюм, він неодмінно зрадіє новій парі запонок. Це також гарна ідея подарунка для хлопця, якщо ви плануєте весілля найближчим часом.

Стильна срібна підвіска стане чудовим подарунком для коханого чоловіка. Фото - weddbook.com
Стильна срібна підвіска стане чудовим подарунком для коханого чоловіка. Фото – weddbook.com

4. Квитки в кіно чи театр на День святого Валентина

Квитки в кіно або театр – ще одна ідея з розряду спільного проведення часу в День святого Валентина. Але варто подбати про це заздалегідь, щоб встигнути придбати білети. Оскільки в цей день попит на них просто шалений.

5. Фотосесія до Дня святого Валентина

День святого Валентина також може стати приводом для спільної фотосесії. Якщо останні професійні фотографії у вас були на власному весіллі, можливо, варто оновити сімейний альбом, додавши до нього романтичні фотографії. Фотосесія в професійній студії гарантує створення декорацій відповідно до події.

6. Парфуми до Дня святого Валентина для неї та для нього

Чуттєвий аромат стане ідеальним подарунком до Дня святого Валентина як хлопцю, так і дівчині. Духи – це елегантний і стильний подарунок. Ви можете купити коханій людині флакон улюбленого аромату або здивувати її чимось абсолютно новим, що відтепер буде асоціюватися тільки з вами.

7. Персоналізований подарунок на День святого Валентина!

Перед Днем святого Валентина ми спостерігаємо підвищену активність компаній, які пропонують персоналізовані подарунки для коханих до Дня святого Валентина. Ви можете замовити, наприклад, календар зі своїми фотографіями (у лютому ще не пізно для календаря!). Також популярні чашки чи подушки з фотографіями, світшоти чи футболки з тематичною вишивкою. До категорії персоналізованих подарунків також входять усі аксесуари та прикраси з гравіюванням.

8. Одяг – хіт подарунок на День святого Валентина

Чудовим подарунком, незалежно від приводу, в тому числі і на День святого Валентина, є одяг. Жінка буде рада новому, красивому убранню. Елегантні, сексуальні сукні, які жінка може одягнути на романтичну вечерю з вами, особливо підійдуть для подарунка на День святого Валентина. З іншого боку, якщо ви шукаєте подарунок для свого чоловіка і хочете, щоб це був одяг, ви також можете вибрати щось елегантне, наприклад, сорочку.

9. Спокуслива білизна до Дня святого Валентина

Одним з найпопулярніших подарунків на День святого Валентина для жінки є спідня білизна. Це може бути чуттєва мереживна піжама або новий комплект з бюстгальтера і трусиків. На щастя, часи, коли чоловіки в магазинах нижньої білизни були ганебною рідкістю, давно минули. Кожна жінка напевно оцінить, що її чоловік зміг опинитися в такій незвичній для нього обстановці. День Святого Валентина – це свято кохання, а секс нерозривно пов’язаний із ним. Тому сексуальна білизна є одним з найпопулярніших подарунків для жінки. Дами також можуть скористатися цією тенденцією і придбати своїй половинці, наприклад, комплект чоловічої білизни. Правда, вони не справляють такого враження, як жіноча нижня білизна, але неодмінно нагадають чоловікові, в яких він їх отримав.

10. Шоколад – останній порятунок до Дня святого Валентина

Шоколад викликає сплеск ендорфінів, покращує настрій і викликає хороші асоціації. Він також є афродизіаком. Тому коробка шоколадних цукерок — чудова ідея подарунка, якщо ви не любите святкувати цей день надто пишно. Такий маленький приємний подарунок обов’язково порадує серце коханої людини.