1. Strona główna
  2. Blog
  3. 5 секретів, як вибрати дійсно хорошу парасольку
obrazek wpisu

5 секретів, як вибрати дійсно хорошу парасольку

obrazek autora

17.09.2022

Якщо ви не хочете викинути в смітник парасольку, потрібно знати декілька секретів, як вибрати дійсно міцну, зручну та надійну. Прочитайте нашу статтю та дізнайтеся, як вибрати дісйно найкращу парасольку.

Багато хто з нас не замислюються про покупку нової парасольки, поки небо не почорніє. Або, що ще гірше, коли та, що є у вас, раптово зламається під час зливи. В дослідницькому інституті Good Housekeeping, як пише goodhousekeeping.com було перевірено багато парасольок на водовідштовхувальну здатність, довговічність, розмір, вагу, легкість відкривання та закривання. В результаті багатьох дослідженнь, там дізналися дещо про те, як вибрати хорошу парасольку. Що саме, читайте далі.

Розмір парасольки


Великий куполоподібний навіс є одним із ключів до гарного захисту від дощу. При тестуванні найкращі результати показали парасолі розміру 10-11 дюймів (25-28 см). Вони найкраще поєднали в собі характеристики одночасного укриття та компактності. Але якщо ви дійсно хочете придбати парасольку меншого розміру, спробуйте Totes Signature Micro 'Brella. І зможете знайти парасольки розміром всього в шість дюймів, що приблизно становить 15 сантиметрів.

Розмір куполу парасольки зазвичай має ключове значення
Розмір куполу парасольки зазвичай має ключове значення

У хорошої парасольки – вентильований купол


Коли ви боретеся із дощем, а на додаток ще й з сильним вітром, вкрай небажано, щоб парасолька вивернулася. Спеціальний вентильований або двошаровий тканинний купол допоможе уникнути перекидання парасольки навиворіт. Ви залишаєтеся сухими, в той час коли вітер проходить через парасольку, а не вивертає її. Samsonite Windguard має вентильований купол і може стати найкращим вибором у даному випадку.

Ручка, яку зручно тримати


Швидше за все, коли ви тримаєте парасольку, то одночасно вам доводиться нести ще й сумку та яісь інші предмети. Тому, щоб вибрати хорошу парасольку, шукайте таку, ручка якої буде зручною як для правої, так і для лівої руки. Шукайте тонку та м’яку ручку для максимального комфорту. Варто відмовитися від покупки парасоль з ручками, які здаються важкими, громіздкими або такими, що їх важко тримати.

Обирайте парасольку з ручкою, яку буде зручно тримати
Обирайте парасольку з ручкою, яку буде зручно тримати

Основа хорошої парасольки складається з двох секцій


Рама чи основа, яка складається з великої кількості частин, як правило, не така міцна. Така парасолька може виявитися менш міцною та працюватиме не так гладко, як вам би хотілося. І звісно може підвести у самий непідходящий момент. Більше секцій в конструкції парасолі також може означати більшу кількість місць, де можна затиснути пальці.

Ціна від 30 до 40 доларів


Насправді ціна не є найкращим показником якості. Але зазвичай парасолі цього цінового сегменту загалом мають хороше покриття, довговічність і зручні функції, такі як автоматичне відкривання та закривання.

Не зважаючи на те, що восени стає все більше дощових та похмурих днів, не варто забувати про один важливий аксесуар на випадок сонячної погоди. Тут ви можете дізнатися, як вибрати хороші окуляри від сонця.