1. Strona główna
  2. Blog
  3. Що подарувати на 8 березня? Ідеї подарунків для найкращої жінки.
obrazek wpisu

Що подарувати на 8 березня? Ідеї подарунків для найкращої жінки.

obrazek autora

04.03.2023

Роздумуєте, що подарувати на 8 березня подрузі, бабусі, мамі, колезі чи доньці? Шукаєте оригінальний подарунок, але немає жодної ідеї? Маємо кілька цікавих пропозицій, які можуть допомогти вам зробити вибір.

Наближається особливий день для кожної дівчини – Міжнародний жіночий день. Варто подумати про подарунок. Щоб вибрати ідеальний презент для жінки, враховуйте її стиль, захоплення та поточні потреби. А може, варто зробити їй нематеріальний подарунок? Ми пропонуємо вам 8 подарунків на 8 березня!

1. Подарунок на 8 березня – прикраси

Якщо ви шукаєте матеріальний подарунок для своєї дівчини на 8 березня, варто починати пошуки з ювеліра. Майже кожна жінка зрадіє новій прикрасі. Якщо ви ще не плануєте робити їй пропозицію, краще купіть їй гарне кольє або браслет. Такий подарунок підійде для дружини, мами, доньки, сестри – жінка будь якого віку зрадіє вишуканим прикрасам.

2. Подарунок на 8 березня – білизна

Досить інтимним, але красивим подарунком, який ви можете зробити своїй коханій, стане комплект романтичної білизни. Дізнайтеся, який розмір вона носить і яка білизна їй подобається. Ви можете купити комплект з трусиків і бюстгальтера або вишукане мереживне боді. Звісно, такий подарунок не варто робити колезі по роботі.

3. Аксесуари та одяг – чудова ідея подарунка

Ви також можете пошукати подарунок на 8 березня своїй дівчині в магазині з одягом і модними аксесуарами. Сумочка, шарф, гаманець або нова блуза неодмінно їй сподобаються. Найголовніше, однак, знати її смак. Дізнайтеся, які кольори їй найбільше подобаються, а які ні. Також подумайте, який стиль одягу їй подобається – чи носить вона спідниці та сукні, чи можливо віддає перевагу джинсам і зручному світшоту.

Прикраси - чудова ідея подарунку на 8 березня. Фото - kviten.in.ua
Прикраси – чудова ідея подарунку на 8 березня. Фото – kviten.in.ua

4. Подарунки, пов’язані з її захопленнями

Перебуваючи у стосунках, ви, ймовірно, поділяєте спільні інтереси та пристрасті. Іноді найкращим подарунком для коханої буде подарувати їй щось, пов’язане з її найбільшим захопленням. Якщо ваша дівчина обожнює читати, обов’язково подаруйте їй останній бестселер або електронну книгу. Художниці будуть раді новому полотну та комплекту фарб. А якщо ваша кохана любить живу музику, купіть їй квитки на концерт, на який вона хотіла піти.

5. Особливий подарунок, зроблений своїми руками

Ви також можете зробити подарунок самостійно. Жінкам подобаються оригінальні речі ручної роботи.
Ви можете створити для коханої дівчини колаж з ваших спільних фотографій. Вашій дівчині сподобається цей персональний штрих! Якщо маєте хист, то можна написати їй вірша. Подбайте про те, щоб ваш подарунок був корисним і захоплюючим для вашої дівчини.

Вашій дівчині сподобається, якщо ви зробите оригінальний подарунок на 8 березня. Фото - thegard.city
Вашій дівчині сподобається, якщо ви зробите оригінальний подарунок на 8 березня. Фото – thegard.city

6. Поїздка за місто

Навіщо обмежувати час святкування одним днем, коли можна запросити кохану на романтичну поїздку за місто? Близькість природи та ідилічна атмосфера вдень, а ввечері романтична вечеря при свічках та чуттєві SPA-ритуали – це все!

7. Романтична вечеря та похід до театру

Елегантним подарунком можуть бути не тільки прикраси. Вечеря та театр — ідеальний дует, який, збільшить задоволення від моментів, проведених разом. Театральна вистава – це розвага, яка здатна зворушити до глибини душі чутливу душу. У свою чергу, в атмосферному ресторані буде багато можливостей сказати коханій комплімент або висловити почуття ніжним жестом.

Під час романтичної вечері легко висловити слова кохання. Фото - pereiaslav.city
Під час романтичної вечері легко висловити слова кохання. Фото – pereiaslav.city

8. Букет квітів – найочікуваніший подарунок на 8 березня

Годі й уявляти свято 8 березня без квітів. Це, напевно, найпопулярніший варіант подарунку будь-якій жінці. Найчастіше дарують букети з тюльпанів та троянд. Також популярні сезонні весняні квіти, наприклад, нарциси.

Які квіти на 8 березня підійдуть найкраще, залежить від того, якій жінці ви хочемо їх подарувати. Хоча символіка квітів вже не така важлива, як раніше, багато людей все одно звертають на неї увагу. Насичено-червоні квіти (особливо червоні троянди) означають пристрасну прихильність. Букет пурпурних троянд варто дарувати дружині, нареченій – тобто коханій. Іншим жінкам, особливо в діловому середовищі, ми рекомендовані елегантні пастельні або різнокольорові композиції.