1. Strona główna
  2. Blog
  3. 5 незвичайних гаджетів, які стануть оригінальним подарунком
obrazek wpisu

5 незвичайних гаджетів, які стануть оригінальним подарунком

obrazek autora

23.07.2022

Зазвичай хороші гаджети можуть стати дійсно корисним подарунком. А якщо такі пристрої придбані з урахуванням потреб конкретної людини, вони неодмінно стануть чудовим подарунком.

Термін «гаджет» охоплює широкий спектр пристроїв. Є гаджети для кухні, розваг, для домашніх улюбленців, для догляду за собою та багато іншого. Нам подобається думати про гаджети як про предмет, який просто полегшує життя.

Настільний пилосос

Найкращий гаджет для людини, яка полюбляє перекуси за робочим столом.

Столи – це місце, де крихти йдуть помирати, незалежно від того, чи ви часто хрумтите чіпсами за робочим столом, чи один раз з’їли пончик під час конференції у Zoom. Портативний бездротовий пилосос призначений для швидкого чищення вашого робочого столу від дрібного сміття. Ви просто тримаєте його в руці і рухаєте. Обов’язково додайте дві батарейки типу АА.

Завдяки дизайну, який обертається на 360º, міні-пилосос є ергономічним і корисним рішенням для ваших потреб у прибиранні.

Dog Treat Maker – зроби ласощі для свого собаки власноруч

Найкращий прилад, який прийдеться до душі власникам домашніх тварин.

Бренд Dash, відомий своїми міні-побутовими приладами та милими кольорами. Те, що зовні виглядає як машина для приготування вафель чи печива, має всередині вісім форм у вигляді кісточок з антипригарним покриттям. Це чудовий подарунок для власників собак, які віддають перевагу самостійному вибору інгредієнтів. В комплекті ви знайдете посібник із рецептами ласощів для собак, які ви можете створити з простих інгредієнтів, які вже є у вас на кухні

Просто розігрійте прилад, додайте тісто та приготуйте смаколики, від яких у вашого улюбленця потечуть слинки

Ножиці для піци

Найкраща річ для любителів піци

Тепер зовсім не потрібно думати, чим розрізати піцу, а потім – як взяти шматочки. Scizza — це саме те, як звучить: Scissors + Pizza. Так! Ці ножиці придумано спеціально для піци. Вигнуте лезо легко нарізає, не тягнучи сир і начинку. А ще вони виконують функцію сервірувального пристрою, за їх допомогою можна легко покласти нарізані шматочки на тарілку, не торкаючись їх руками.

Незалежно від розміру, піцу легко розрізати на ідеальні скибочки. Ці ножиці мають запобіжний замок і їх можна мити в посудомийній машині

Відкривачка для банок під шафкою

Найкраще для любителів консервів та закруток

Всі ми знаємо, як іноді важко відкрити пляшку газованої води чи банку улюбленого джема. Це рішення, що економить простір, не створює безладу в шухлядах або стільницях — воно кріпиться до нижньої частини кухонної шафки. Цей кухонний гаджет є ідеальним подарунком для літніх людей з артритом. Також не зайвим він буде для людей з обмеженими можливостями рук або з ампутованими кінцівками. 

Широкі банки для солоних огірків, пляшки з водою, лак для нігтів і навіть кришки від ліків із захистом від дітей – цей гаджет легко відкриває їх усі!

Таймер для яєць

Найкраще для приготування ідеальних яєць

Цей гаджет упростить процес приготування яєць. Таймер кладеться в каструлю з яйцями.  Коли таймер нагрівається, його колір змінюється, вказуючи на скільки яйце зварилося. Результат – ідеальне варене яйце! Цей гаджет підлаштовується під кількість яєць і рівень води.

Теймер для приготування яєць розраховує етапи приготування точно за температурою, а не за часом.

Нагадуємо, що раніше ми писали про те, чи всі зарядні пристрої однаково безпечні. Дізнайтеся, чи кожен зарядний пристрій із супермаркету, базару, магазину електроніки чи Allegro безпечний для користувача та пристрою