1. Strona główna
  2. Blog
  3. InPost надсилатиме посилки Allegro з Польщі до Чехії
obrazek wpisu

InPost надсилатиме посилки Allegro з Польщі до Чехії

obrazek autora

27.07.2023

InPost надсилатиме посилки Allegro з Польщі до Чехії. Послуга буде доступна з вересня 2023 року, і з часом буде розширена в інших країнах.

Allegro зробить свою мережу доступною для логістичних партнерів, а InPost відповідатиме за перший етап транспортування, т.зв. «First Mile». Характерна транспортна етикетка з логотипами обох компаній буде видна на посилках, які відправляються до Чехії кур’єром InPost, через Parcel Locker і в PaczkoPunkt InPost. До кінця 2023 року компанії планують обробити до 2 мільйонів посилок.

– Співпраця InPost і Allegro йде дуже добре вже багато років. Наша статистика показує, що з кожним роком стрімко зростає кількість користувачів платформи, які обирають доставку на пристрої Paczkomat® або кур’єра InPost. Продавці на Allegro мають широкий спектр послуг, які ми можемо запропонувати, а покупці можуть використовувати свої улюблені пачкомати Paczkomat® у опції Allegro Smart. Це робить покупки на платформі Allegro зручними, а доставку – дуже швидкою. Ось чому InPost є ідеальним партнером для подальших інноваційних послуг, таких як замовлення, відправлені до Чехії, – підкреслив Рафал Бжоска, президент і засновник InPost.

InPost обслуговуватиме трафік на польській сторонів якості першого партнера Allegro. А в Чехії передасть логістику оператору Allegro WE|DO або іншим зацікавленим постачальникам. Все в одній системі, керованою Allegro.

Нова послуга охоплюватиме посилки максимальною вагою 30 кг і загальним розміром не більше 220 см (ширина + висота + довжина), причому довжина найдовшої сторони не повинна перевищувати 120 см.

Зміни щодо відправлення посилок службою InPost

Варто знати, що 2 серпня 2023 року InPost вводить оновлення в організацію поділу зон, уточнюючи години роботи для окремих поштових індексів. Нагадаємо, останнє оновлення відбулося нещодавно, 12 червня.

Тож до якого часу можна відправити посилку в InPost?

Кінцевий час у кожній із зон — це максимальний час відправлення через Paczkomat​​​​​​​ InPost / PaczkoPunkt або час замовлення кур’єру забрати посилку, щоб посилка відправилася в дорогу того ж дня.

зона А – граничний час: 16:00
зона Б – граничний час: 15:00
зона С – граничний час: 14:00
зона D – граничний час: 13:00

Подробиці на inpost.pl/hours-odbiorow

Paczkomaty – це мережа з понад 20 000 пристроїв. Автомати знаходяться в безпосередній близькості від житлових масивів і магазинів і працюють цілодобово.

Робити покупки на Allegro разом з InPost найстільки просто та вигідно, що варто знати, як не почати робити імпульсивні покупки. Що це таке і як їх не робити, читайте в нашій статті.