1. Strona główna
  2. Blog
  3. Картка «Moja Biedronka» – які переваги та як її зареєструвати?
obrazek wpisu

Картка «Moja Biedronka» – які переваги та як її зареєструвати?

obrazek autora

03.05.2022

Картка «Moja Biedronka» є однією з найбільших програм лояльності, які пропонують роздрібні мережі, що працюють у Польщі. За даними мережі Biedronka, нею користуються понад 8 мільйонів клієнтів, які отримують різноманітні бонуси та акції.

Програма лояльності Biedronka пропонує спеціальну картку клієнта. Власник такої картки може скористатися знижками на покупки в мережі магазинів Biedronka по всій Польщі.

Які переваги отримують власники картки?

Наявність у клієнта спеціальної картки лояльності «Moja Biedronka» дає привабливі пропозиції, знижки та акції на покупку продукції в мережі магазинів Biedronka. Деякі акції доступні лише для учасників програми лояльності. Щодня знижки за карткою становлять від 25% до 50% на вибрані товари. Ця пропозиція буде дуже корисною для людей, які часто роблять покупки в цьому магазині.

Де отримати картку та як її зареєструвати?

Якщо у вас досі немає картки «Moja Biedronka», достатньо попросити касира під час здійснення покупки видати вам її. Працівник магазину дасть вам блок, до якого входять 1 велика картка та 2 маленькі у вигляді брелоків. А також анкету для реєстрації.

Далі потрібно цю картку зареєструвати. Можна заповнити анкету та віднести в магазин, там вам покажуть, куди її треба покласти. Або ж перейдіть на перейдіть на веб-сайт moja.biedronka.pl та зареєструйте свою картку, ввівши її номер та PIN-код у спеціальному вікні. Номер та PIN-код вказані на картці.

Під час реєстрації заповніть особисту форму, в якій потрібно вказати основні контактні дані. Після заповнення форми ви отримаєте повідомлення з підтвердженням реєстрації на вашу електронну пошту або на вказаний номер телефону.

Відтепер картка «Moja Biedronka» активна, і ви можете використовувати її під час покупок. Щоб скористатися перевагами, які вона дає, достатньо просто відсканувати картку на касі. Якщо ж ви забули картку чи брелок вдома, можете просто сказати касиру номер телефону, вказаний під час реєстрації. На касі самообслуговування номер телефону необхідно буде вводити вручну з клавіатури.

Акції мережі «Biedronka» в твоєму телефоні

Звісно не забуваємо, що в мобільному додатку «Moja Gazetka» завжди можна ознайомитися з усіма актуальними акційними пропозиціями, знижками та акціями цієї популярної торговельної мережі Biedronka. Окрім того, у нас є дуже корисна функція, яка знадобиться вам на той випадок, якщо ви все ж таки забули пластикову картку «Moja Biedronka» вдома. Щоб ваші картки лояльності завжди були у вас під рукою, достатньо відсканувати штрих-код картки та зберегти її в додатку. 

Відтепер ваша картка завжди з вами.