1. Strona główna
  2. Blog
  3. Повертайте використані пляшки до магазинів Biedronka!
obrazek wpisu

Повертайте використані пляшки до магазинів Biedronka!

obrazek autora

14.05.2022

Мережа магазинів Biedronka офіційно запустила новий проект – отримання винагороди за повернення пляшок від пива чотирьох провідних брендів. Пляшки можна повернути в 3150 магазинах мережі по всій країні.

Поверніть пляшки до Biedronka та подбайте про навколишнє середовище!

Нове рішення, запроваджене Biedronka, має допомогти популяризувати серед населення здавати використані пляшки та розвинути обізнаність клієнтів у цьому аспекті, бути еко-френдлі. Водночас це допоможе дбати про екологію, на що торгові мережі наразі приділяють велику увагу. Зараз магазини Biedronka приймають пляшки пива наступних марок:

  • Żywiec Jasne Pełne,
  • Warka Classic,
  • Harnaś Jasne Pełne,
  • Kasztelan Niepasteryzowane
Butelki na zwrot

Ваучери або готівка за використані пляшки в Biedronka

Важливо – щоб отримати винагороду за повернуту пляшку, вам не потрібно мати підтвердження покупки у вигляді чека . При поверненні пляшок без чека ви отримаєте винагороду у вигляді ваучера на покупку в Biedronka, який буде дійсний протягом 100 днів. При поверненні пляшок з чеком, клієнт отримає винагороду готівкою. У якості винагороди клієнт може отримати 50 грошей за одну скляну пляшку 500 мл.

Варто також зауважити, що ініціатива Biedronka мусить призвести до величезного екологічного потенціалу. Тільки за 2021 рік мережа продала 71,5 мільйона пляшок вищезгаданого пива, не приймаючи поворотні пляшки.А ми нагадуємо, що всі каталоги та знижки в магазинах Biedronka ви можете знайти у нас на сайті та в мобільних застосунках “Акції та знижки Польщі” – Moja Gazetka на Android та на iOS.